Categories
Uncategorized

Ledio Lako: Kur të martohem vendos gruaja nëse do jetojmë me prindërit

Aktori Ledio Lako është shprehur se kur të martohet do ja lë në dorë gruas nëse do të jetojnë me prindërit apo vetë.

Në një intervistë për emisionin “Good Morning Albanians” në Euronews Albania, ai tha se aktualisht jeton me familjen ndërsa shtoi se në të ardhmen do të respektojë vendimin e gruas nëse kjo e fundit preferon që të jetojnë vetëm.

“Unë jetoj me familjen. Nëse do isha i martuar do ja lë të vendos gruaja. Po nuk deshi dhe familja ime i shkakton një stres do dilja më vete. Do e respektoj”- tha ai.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *