Categories
Uncategorized

E mjera grua/ His toria e t rishtë e këngëtares së njohur shqiptare, djali më dha shpirt ish burri kërkon pjesën e djalit në shtëpinë time…!!

Ky lajm eshte para disa muajve. Rubrika “Shihemi në gjyq” në TV Klan soli ditën e sotme historinë e dhi mbshme të artistes së njohur Burbuqe Rada.

Në muajin Qershor të këtij viti, djali i saj ndahet nga jeta dhe dhi mbja për të është ende e freskët dhe shumë e madhe. Gjatë gjithë programit, ajo nuk ka mundur të mbajë dot lotët dhe shprehet se tashmë ka mbetur e vetme sepse vetëm atë fëmijë kishte. Burbuqe tregoi se martesa e saj nuk shkoi ashtu sikurse duhet dhe një vit pas lindjes së djalit, pikërisht në vitin ’87, ajo vendos të div orcohet.S

Ndarja ndodhi për arsye knneqtrajtimi, por artistja tregoi gjithashtu edhe një rast kur ish-bashkëshorti i saj i ngriti një kurth dhe kjo ishte një tjetër motiv, që e detyroi atë të ndahej prej tij. Burbuqe Rada: Atë banesë e mori nga babai i tij, ishte sekretar partie dhe merrte shtëpitë pa problem. Kjo nuk ishte shtëpi e atij ishte shtëpi e shtetit. Ai e mori atë banesë se po ndaheshim me bashkëshortin dhe e mori që mos i zija dhomën, siç ka qenë atëherë…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *