Categories
Uncategorized

Kanë kaluar 40 vite nga kjo foto/ E gjeni dot se cilët janë këta persona

Prej vitesh, Ardit Gjebrea është në shtëpinë e shqiptarëve çdo të diel me pr ogramin “E diela Shqiptare”. Por para m oderimit, Ardit Gjebrea ka k ompozuar dhe k ënduar shumë këngë të cilat edhe sot mb e t en ik o në.

Krijuesi i “Dimëroj” apo “Ja ku jam” do t’ju habisë me pamjen e tij të viteve ‘80 të cilën një pjesë e mirë e k afshirë nga memoria.

Kjo foto krah gruas së tij dhe Mirash Hajati, gazetar dhe ish-dr e j t or i R T SH-së shfaq një Ardit me më shumë flokë dhe me disa ki logramë më tepër.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *