Categories
Uncategorized

Aurela Gace përlot me dedikimin për doktor Florin/ 8 vite pa ty, koha nuk ka shëruar asgjë…!!

17 nëntori, gjashtë vjetorin e vd ekj es së këngëtarit të njohur shqiptar Dr. Florit. Këngëtari, pjesë e grupit të njohur West Side Family, vd iq në vitin 2014.

Ai kishte mar rëdhënie të mira me një pjesën më të madhe të estradës shqiptare dhe cilësohej si një nga miqtë e ngushtë të këngëtares Aurela Gaçe.

Aurela ka ndarë një foto në rrjete sociale, ku përkujton mikun e saj tashmë të ndjerë. “6 vjet pa ty Flor”, ka qenë përshkrimi i fotografisë, e cila fillimisht ishte publikuar nga bashkëpunëtori i tij, Landi Fornia. Kujtojmë që Dr. Flori ndërroi jetë në moshën 35 – vjeçare, duke lënë pas bashkëshorten dhe dy fëmijët e tij.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *