Categories
Uncategorized

Pamje që ta këputin shpirtin, prindërit duke përcjell fëmijet e tyre që po e lëshojnë vendin për një jetë më të mirë

Gjithmonë ndarjet në familje, qoftë edhe ato shumë të shkurta janë gjithmonë të dhimbshme dhe emocionuese, shkruan KultPlus. E tillë duket edhe në një fotografi të publikuar në Facebook nga Burhan Gashi, ku shihen dy prindër duke parë nga vrimat e aeroportit fëmijën e tyre teksa ai po largohet nga vendi.

“Prindër duke parë nga vrimat deri në momentin e fundit femijën e tyre duke u nise për jashtë shteti! Foto e shkrepur në aeroportin e Prishtinës.”, thuhet në postimin e Gashit. E kjo fotografi është edhe një përshkrim i saktë i dhimbjes që shumë prindër përjetojnë teksa përcjellin fëmijët e tyre për në mërgim.

Shiko foton më poshtë:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *