Categories
Uncategorized

E bujshme/ “Ka nisur puna”, Rama jep lajmin e bukur: Shqipëria vendi i parë në Rajon që do ndërtohet…

Kanë nisur punimet për ndërtimin e Automotoparkut të parë shqiptar që do të ngrihet në Krastë të Elbasanit, ku në të ardhmen mund të zhvillohen garat e “Formula Uno”. Lajmi është konfirmuar nga Kryeministri Edi Rama i cili bën me dije se se kjo është fa za e parë e gërmimeve dhe përgatitjes së zonës ku do të ngrihet p rojekti ar kitektonik, i cili dita-ditës do të fillojë të marrë formë plotësisht.

“??Ecën me ritëm puna në kantierin e ndërtimit të Au to mo to Parkut të parë të krejt ra jonit tonë, në Krastë të Elbasanit. Kjo është faza e parë e gë rmimeve dhe pë rgatitjes së zonës ku do të ngrihet pr ojekti ar kitektonik, i cili do të fillojë të marrë formë plotësisht,

sapo të mbyllet ko nkursi n dërkombëtar, në proces, i projektimit të pistës së ga rave me ce rtifikatë nga org anet e mo torsportit botëror”, shkruan Rama. Projekti do të financohet nga fondet e D P SH T R R-M I E në bashkëpunim me Bashkinë e Elbasanit dhe me mbështetjen e Qe verisë Rama.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *