Categories
Uncategorized

Ambasadorja Kim mesazh për gratë: Ju vendosni se kush doni të bëheni, SHBA ju mbështet

Ambasadorja e SHBA në Tiranë, Yuri Kim ka marrë pjesë ditën e sotme në aktivitetin “Fuqizimi ekonomik i Grave”.
Ajo ka dhënë mesazhe për gratë duke thënë se janë ato që vendosin se ku duan të jenë dhe si duan të jenë, teksa tha se SHBA i mbështet.

“Gratë e ndihmojënë njëra-tjetrën. Dhe nuk ishin gratë që ndihmojnë, por edhe burrat dhe jam e kënaqur që shoh burra këtu. Kur mendojmë për atë që tha Skëndëverbeu se bashkia bën fuqin, ndarja ndjell dobësi.

Përpjekja për të krijuar dallime, burra gra, veri ju, geg toksë, të gjitha këto dallime të vogla, kjo parti ajo parti, nuk janë për përfitimin tuaj. Në fakt sjellin ndarje. Forca jonë si gra qëndron në unitetin tonë dhe jo në ndarje. Jam shumë krenare që SHBA mbështet përpjekjet e grave se çfarë duan të jenë në fund të ditës dhe ku duan të jenë.

Ne do t’iu ofrojmë mjetet sepse në fund bëhet fjalë për jetën tuaj dhe ju vendosni se çfarë doni të jeni dhe ku doni të shkoni” shkruani Kim.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *