Categories
Uncategorized

Gjerat sjane mire! Rudina Xhunga e shqetësuar për bashkëshortin, ja çfarë i ka ndodhur atij

Bashkëshorti i gazetares Rudina Xhunga, Dritan Hila, ka treguar në emisionin “Arena”, se një prej problemeve që e shqetësojnë më së shumti, është edhe lirimi i të fortëve nga b rgu.

Madje analisti, ka treguar se të fortët e liruar nga b rgu, e kanë marrë ate në telefon.

Dritan Hila: Të mos harrojmë një shqetësim që ngriti Mit’hat Havari, këtu do të fillojë përsëri rrethi i kr mit, dhe ty edhe gazetarët e kronikës.

Po them kaq gjë, më kanë marrë mua në telefon, kur ju kam përmendur emrat, këta të liruarit nga b rgu që kam përmendur më kanë marë në telefon,

“Çfarë ke që përmend emrin tim”-thotë, po ta them unë, jam gazetar, jam njeri publik, më kanë marrë në telefon.

Gjerat sjane mire! Rudina Xhunga e shqetësuar për bashkëshortin, ja çfarë i ka ndodhur atij

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *