Categories
Uncategorized

Vetem pak muaj që punonte në ndërtim në Itali, hu mb jetën i riu 19 vjeçar, djali i vetëm i familjes

Një 19-vjeçar nga fshati Fishtë i Lezhës ka h mbur jetën, pasi është aks dentuar në punë në Itali.

V ktima është Aurel Deda, ndërsa ngjarja ka ndodhur mëngjesin e kësaj të hëne në Perugia.

I riu ka qenë duke punuar në sektorin e ndertimit, kur është aks dentuar dhe ka gjetur vd kjen e menjëhershme.

I riu 19- vjeçar ishte djali i vetëm i familjes Deda dhe kishte pak muaj që kishte shkuar si emigrant në Itali.

Vetem pak muaj që punonte në ndërtim në Itali, hu mb jetën i riu 19 vjeçar, djali i vetëm i familjes

TR GJIKE – Kishte pak muaj që punonte në ndërtim në Itali, humb jetën i riu 19 vjeçar, djali i

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *