Categories
Uncategorized

Përballen për herë të parë, Monika bën veprimin e papritur në mes të emisionit! Habitet publiku

Në spektaklin e kërcimit “Dance Albania”, aktorja e njohur Monika Lubonja ka ardhur për të mbështetur Melisa Lleshin.

Mirëpo, kjo ka shënuar dhe përballjen e parë të Monika Lubonjës me balerinin dhe kryetarin e jurisë së “Dance Albania” Ilir Shaqirin, të cilin e ka surprizuar me bakllava dhe kadaif.

Monika Lubonja: Unë kam ardhur të mbështes Melisën, kam parë rrugëtimin e Melisës.

Ilir Shaqiri: Le t’i japim fillim festës së erdhi Viti i Ri, duhet bakllavaja, duhet kadaif.

Monika Lubonja: A mundet një moment?

Alketa Vejsiu: Prit ta shikoj se çfarë ka kurdisur… E paparashikueshme.

Ilir Shaqiri: Wawww….

Monika Lubonja: Ma ke nxirë jetën me këtë bakllavanë. Tani meqë shquhesh që…

Ilir Shaqiri: Mos ke futur nga ato solucionet…

Monika Lubonja: Jo mo se nuk dua të të helmoj.

Ilir Shaqiri: Mos ka rënë ndonjë qime floku…

Monika Lubonja: Ça nuk hëngrëm nga duart e tua.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *