Categories
Uncategorized

“Godet” sërish Monika Lubonja: Në Big Brother kam aktruar, të gjithë ishim personazhe aty

Aktorja Monika Lubonja sërish bëri atë që di më së miri të bëjë, pra të tërheqë vëmendje. Së fundmi ajo ka bërë një deklaratë e cila na ka habitur jo pak.

Teksa i është rikthyer dhe njëherë eksperiencës së saj në Big Brother Vip, Monika tha se të gjithë aty kanë aktruar për hir të lojës.

“Atje ishte një lojë, ata këtë nuk kuptonin, Monika në fund fare ishte një aktore dhe po luaja një përsonazh timin. Ne ishim të gjithë personazhe aty, secili nga do lunate, të gjithë ishim aktorë”, tha Monika.

shtu ajo nuk e kurseu një thumbim për Ilirin, duke thënë: Nuk dua të kem pranë njerëz të ligj, më mirë një njeri naiv.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *