Categories
Uncategorized

E trishte! Burri nga Saranda dhu nohet nga bashkëjetuesja: Më shkul mustaqet…gazetarja e Piranjave zbulon se

Kemi dëgjuar shpesh gra që dh nohen nga burrat, por shumë rrallë burra që dh nohen nga gratë.

Bledi (Brendoni) nga Saranda ka kërkuar ndihmë nga “Piranjat” pasi dh nohej nga ish-bashkëjetuesja e tij.

E për t’i ardhur në ndihmë drejt Sarandës ka udhëtuar gazetarja. Ish-çifti kishin jetuar sëbashku për 6 vite, por një ditë të bukur nis krisja e madhe, dhe si gjithmonë sh rri është prona dhe biznesi.

Brendoni mendoi të hapte një lokal, por për të prania e bashkëjetueses së tij në ambientet e lokalit ishte pr shje imazhi, pasi sillej keq me punonjësit, por dhe me klientët.

Sipas tij ajo fillimisht filloi ta sh nte dhe ta sh ntazhonte, por më pas arriti deri aty sa dhe të ushtronte edhe dh në mbi të.

Por zonja nga ana tjetër në momentin që fliste me Ledjonën, mohon gjithçka, ndërkohë që përballja e saj me ish-bashkëjetuesin do të jetë f tale.

Në video po dëgjoni një fjalor rruge, ku vështirë se dhe meshkujt më v lgarë mund të nxjerrin fjalë të tilla nga goja e tyre, njësoj siç po bën zonja në fjalë.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *