Categories
Uncategorized

E forte! Sa mbushi 80 vjec, Viktor Zhusti lidhje dashurie me artisten e madhe shqiptare 22 vite më të re (Foto)

Dashuria nuk njeh moshë dhe këtë e vërteton më së miri rasti që do t’iu sjellim tani.

Aktori i mirënjohur shqiptar Vikto Zhusti ka prezantuar vajzën e cila i ka rr mbyer zemrën. Ajo quhet Margarita Plesti

dhe është një violiniste e njohur në Athinë. Në ditëlindjen e tij të 80-të, krah Zhustit ishte edhe e dashura e tij 22 vite më e re.

Margrita kishte udhëtuar direkt nga Athina posaçërisht për ditëlindjen e aktorit. Sipas revistës Story, në Greqi ajo vazhdon karrierën si violiniste e Orkestrës Shtetërore të Athinës.

Historia e tyre mendohet të ketë nisur në Athinë diku rreth viteve 2010 dhe me kthimin e Zhustit në Tiranë ka vazhduar po njësoj e bukur dhe e fortë edhe pse në distancë.

Çiftit janë parë gjithmonë bashkë, madje Viktori është prezantuar dhe kalon kohë me dy vajzat e Margaritës nga martesa e saj e mëparshme.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *