Categories
Uncategorized

Shqiponja akuzon rëndë burrin: ‘Kujtoi se do vdi sja nga sem undja, ja cfare planifikoi të bënte pasi te vdi sja

Një konf ikt pronësie është bërë shkak që në një familje të lindin sh rre e madje gjërat kanë arritur deri aty sa gruaja e ka nxjerrë burrin e saj nga shtëpia. Këtë të diel Shqiponja ftoi në një seancë ndërmjetësimi në rubrikën “Shihemi në Gjyq” bashkëshortin e saj Idajetin.

Ajo pretendon se bashkëshorti i saj Idajeti i ka dhënë firmën e shtëpisë së vëllait dhe sot ajo është pa shtëpi. Nga ana tjetër, zoti Idajet e bën me faj gruan e tij, për shkak se ajo nuk e beson dhe e ka sjellë në këtë seancë ndërmjetësimi dhe shprehet se ai do të h kmerret ndaj saj duke ia dhënë shtëpinë të vëllait.

Por ajo që është më tr nditëse është fakti se zonja Shqiponj thotë se ajo kaloi një sëmundje të rëndë dhe i shoqi ka bashkëpunuar me të vëllain për t’i dhënë shtëpinë duke menduar se ajo do vd ste.

Idajeti: Unë nga ky moment që ti më ke sjellë këtu unë do ja jap shtëpinë direkt. Kam prokurë nga vëllezërit nga motrat dhe do ia jap shtëpinë, ti ik gjeje shtëpinë ku e ke.

Shqiponja: Zoti Idajet e kam ndërtuar unë, kam një jetë të tërë atje. Kam 35 vjet martesë, o Idajet çfarë flet kështu?!

Idajeti: Ti ke shumë të drejtë që e ke nd rtuar, po unë nuk kam bashkëpunuar kurrë deh ti të më ak zosh mua për këtë?!

Shqiponja: Ke bashkëpunuar, më ke lënë mua përjashta.

Idajeti: Të kam lënë ty përjashta.

Shqiponja: Po.

Idajeti: Edhe vetë jashtë kam qenë, unë ta kam treguar historinë e shtëpisë. As vetë nuk e di…

Shqiponja: Ku e ke pasur mendjen Idajet si e hodhe atë firmë, si ja le vëllait shtëpinë?

Eni Çobani: Kush ka qenë ai moment që ju në fakt nuk keni qenë në dijeni, sepse keni kaluar dhe diçka të rëndë më keni thënë

Shqiponja: Zonja Eni para pak kohësh kam kaluar një sëm ndje të rëndë. Jam operuar nga gjoksi dhe zoti Idajet mendoi se kjo sëmundje do më h nte mua kokën dhe bashkëpunoi me vëllain dhe ia dha shtëpinë.

Eni Çobani: Kjo është shumë e r ndë.

Shqiponja: Si e mendove Idajet, se do vd sja unë dhe do merrte shtëpinë vëllai jot dhe ti do ikje do jetoje jashtë shtetit me fëmijët e tjerë. Çfarë mendove Idajet? Ja ku jam unë, gjallë akoma, nuk kam vd kur.

Idajeti: Ti je gjallë akoma. Unë kam punuar që ti të jesh gj llë, por jo që ti të mendosh për mua kështu. Unë kam investuar miliona për shpirtin tënd.

Shqiponja: Ça bëre pse e hodhe firmën, pse ia dhe shtëpinë ?

Idajeti: Firmën do e hedh nga ky moment. Unë do e hedh këtë firmë se kam të drejtën ligjore e nga ky moment do ia jap të gjithë pasurinë. Nuk mund të jetosh në një familje kur familja mendon se e kam bërë. Unë nuk e kam ditur kurrë këtë gjë./tvklan.al

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *