Categories
Uncategorized

I cop ëtova zemren nënës! Stresi në lot tregon pse u nda me Kejsin: Kam bërë të pafa lshmen

Big Brother VIP Kosova është duke e mbajtur primen dhe banorët po tregojnë për javën se si kanë kaluar.
Diskutimi u ndal të Stresi, i cili ka qenë një nga protagonistë më të përfolur të javës.
Ai gjatë kësaj natë, ka zbuluar arsyen se pse është ndarë me ish gruan e tij, Keisi Medinin dhe arsye sipas tij duket të ketë qenë tradhtia.

Kjo ka bërë që ai të shp rthejë në lotë.
“E kam tr dhtuar ish-bashkëshorten time. Ajo më fali. Ajo sakr fikoi gjithçka”, ka thënë ai, duke shtuar se një ngjarje e ndodhur në Prishtinë e ku nuk kishte t dhti, kishte ndikuar që dyshja t’i japin definitivisht f nd lidhjes se tyre.

Ndërsa, Alaudini e ka pyetur Stresin nëse ka marrë leje nga Keisi për të shpalosur këto detaje, ai tha se vendos vet.
“Jam 35 vjeç dhe leje nuk marr leje nga askush. Unë thjesht dua t’i kërkoj falje Kejsit dhe gjithë familjes së saj, edhe të times. Mjafton të më pranojë faljen dhe jemi në rregull”.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *