Categories
Uncategorized

Sot është një ndër aktorët më të dashur te humorit shqiptar, e njihni personazhin në foto?

Sot është një ndër aktorët më të dashur te humorit shqiptar, e njihni personazhin në foto?
I dalloni dot se kush janë personat në foto? Nëse jo, bëhet fjalë për Bes Kallakun dhe motrën e tij, Ana Kallaku, e cila gjithashtu është një figurë publike. Ka qenë aktori i humorit që është bërë nostalgjik dhe ka publikuar në rrjete sociale këtë imazh nga fëmijëria e tyre.
Shtγ’p hapsiren rek.lamυese me pσshte per te ndjekυr videσn ↓↓ artikυlli vazhdσn..

Ana festoi pak ditë më parë ditëlindjen ku nuk mungoi një urim special nga Besi. Moderatorja organizoi gjithashtu një festë për përvjetor, ku mblodhi njerëzit më të afërt dhe miqtë e saj.
Shtγ’p hapsiren rek.lamυese me pσshte per te ndjekυr videσn ↓↓ artikυlli vazhdσn..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *