Categories
Uncategorized

Shqiptari tro dit gruan te Arditi: Vjen nga Kosova shtatzënë dhe më thotë e kam me ty! Por gruaja i tregon daten kur” (Video)

Në rubrikën e “Shihemi në gjyq”, ku ndërmjetëson Eni Çobani është zhvilluar çështja e një burri dhe një gruaje nga Elbasani, të cilët ishin të martuar. Ajo çfarë u vu re është fakti se si burri dhe gruaja, sapo filloi emisioni shp rthyen në ak za.

Gruaja e ak zoi publikisht burrin se kishte kryer marr dhënie me motrën e saj dhe se ata të dy ishin das hnorë, ndërsa shtoi se ai e kishte kapur me zor në dhomën e gjumit.

Por edhe burri nuk u tregua aspak i qetë ndaj gruas së tij. Ky i fundit tha se e shoqja ishte shtatzënë dhe se fëmijën e kishte me dikë tjetër. Ai i kërkonte publikisht të tregonte se me kë e kishte fëmijën.

“…më thuaj kur ke qenë në Kosovë dhe sa muajshe je? Me kë e ke fëmijën?” Gruaja ka kujtuar një datë për ta ak zuar bashkëjetuesin.

Sipas saj, kur kishin drekuar në 8 mars 2016, në mbrëmje që e kishte përcjellë për në banesë, e kishte p rdh nuar.

Dhe prej asaj date gruaja tha se kishte mbetur shtatzënë, por sipas burrit, nuk dilnin llogaritë e muajve pasi nëse do të ishte e vërtetë pretendimi i saj, do duhet të kishte lindur tashmë.

Ai tha se nëse ADN do vërtetonte që fëmija është i tij, do t’ia jepte mbiemrin e tij, shkruajnë mediat shqiptare. “Fëmija a lind 9 muaj? Bëj llogari sa janë 8 Mars, prill, maj, ti duhet të kishe lindur, ti s’ke lindur ku të kam kapur unë të kam lënë me barrë? Megjithatë kur të lindi fëmija do bëjmë ADN.

Unë do përgjigjem për fëmijën e madh..Do të përgjigjem për 17 vjet që nuk të jam përgjigjur për fëmijën e parë. Nëse i dyti del që është fëmija im unë do ia jap atësinë”, tha burri në studio.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *