Categories
Uncategorized

Ngjarja e tris hte e Flori Mumajesit, arsyeja se pse nuk dëgjon me njërin vesh qenka shumë e DHlM BSHME [FOTO]

Kompozitori dhe këngëtarii njohur Flori Mumajesi ka pohuar kohë më parë se me njërin nga veshët ka h umbur d ëgjimin ne masën 70%.

Këtë gjë ai e ka treguar ne mënyrë simbolike edhe me një tatuazh ne anën e veshit te pr ekur, qe simbolizon pikërisht këtë gjë.

Flori i ftuar në emisionin e Luanës para disa kohesh, shpjegoi se dëgjimin në njërin vesh e ka h umbur në moshën 13-vjeçare,

pasi nuk kishte kushte të përshtatshme dhe dëgjonte muzikë nga njëri vesh me një boks me volum shumë të lartë.

Gjithashtu u zbulua se Flori është ai i cili i ka pasur fiksim gocat e shkollës “Petro Nini Luarasi”.

Madje, këngëtari nga pëlqimi që kishte për këtë shkollë ka konkuruar për të në “Rin Fest” dhe jo për gjimnazin e tij.

Sipas djemve, ai që harron që ka një shtëpi kur është në studio është Flori Mumajesi.

Ndoshta koha kalon kaq shpejt aty brenda, sa Flori humb sensin e kohës dhe është më romantiku mes çunave.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *