Categories
Uncategorized

Ajo ishte nje nga personat me te dashur ne bote, e njihni dot?

Ajo ishte nje nga personat me te dashur ne bote, e njihni dot?
Personazhi ne foto eshte Princess Diana, 11 vjece, viti 1972.

Diana ishte shumë e lidhur me njerëzit.
Njihet për bamirësinë që ka bërë. Ishte e vetmja që bëri punë humanitare. Kjo është arsyeja pse publiku e quajti atë ‘Princesha e Popullit’. Diana shpejt e la në hije princin Charles, njerëzit e donin atë dhe ajo u bë simboli dhe ikona e brezit të saj.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *