Categories
Uncategorized

Shembull i mirë: Qytetari gjen kuletën me 735 euro, e dorëzon në Polici

Një burrë me iniciale Xh.R., ka dorëzuar në polici portofolin me mbi 735 euro të cilin e kishte gjetur afër një marketi në Kllokot. Policia njofton përmes komunikatë se në portofol saktësisht kishte 735 euro dhe 100 franga zvicerane si dhe dy kartela bankare.5htyp hapësiren rek’lamuese më poshtë dhe lexoni lajmin e plotë

“Policia e Kosovës kanë arrit që në bazë të kartelave bankare ta identifikojnë dhe thërrasin personin që e kishte humbur portofolin ( ai ishte duke qëndruar në Banjën e Kllokotit për rehabilitim ). Në prezencë të policisë në stacionin policor në Kllokot , portofoli i gjetur i kthehet pronarit legjitim”, thuhet tutje në raport.5htyp hapësiren rek’lamuese më poshtë dhe lexoni lajmin e plotë

Personi që kishte humbur portofolin , ka falënderuar personin që kishte gjetur atë , njëherësh ka falënderuar edhe Policinë e Kosovës për sjelljen e tyre korrekte.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *