Categories
Uncategorized

Mësoje Të Mirat Që Sjell Lëngu I Qepës Së Kuqe..

Dëshironi që juve të keni flokë të gjata, me volum dhe ato të jenë tejet të shndërriitshmee?

Është një recetë ideale për këtë.

Lëngu nga qepa e kuqe e ndalon thiirjen e flokëve, rënien e flokëve dhe përmirëson kualitetin e tyre.

Rritja e flokëve ka të bëjë shume me gjenet trashëguese por varet edhe nga shumë faktorë të brendshëm dhe të jashtëm.

Shumë fytyra të njohura nga Hollywoodii janë duke e përdorur metodën e qepës së kuqe për shkak efektit të saj.

Dermatologët kanë zbuluar se përdorimi i lëngut të qepës së kuqe redukton rënien e flokëve deri në 87% ndërsa nuk ka asnjë efeekte negatiivee anësoree për flokët dhe lëkurën e kokës.

Qepa e kuqe është e pasur me sulfuur,i cili krijon kolagjenin që është faktor kryesor i rritjes së flokëve. Receta:

Shtrydhnii lëngun e katër qepëve të kuqe. Mund ta përdorni mikserin për të përfituar lëngun. Shtojani një lugë mjaltë dhe përzieni mirë.

Pastaj masazhoni kokën me këtë lëng dhe lëreni të qëndroj rreth gjysmë ore. Nëse nuk ju pengon aroma, mund ta mbani rreth një orë.

Pastroni pastaj flokët normalisht.

Këtë tretman përdoreni dy deri në tre herë në javë për rezultate sa më të mira.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *