Categories
Uncategorized

Më la pa fja lë! Klodiana Lala zbulon se çfarë u gjet në telefonin e Gerti Shehut: Ngjarja ka patur një

Gazetarja Klodiana Lala ka treguar detaje në lidhjet me lëvizjet e personit që g diti kryetarin e PD, Sali Berisha në pr testë.

Në emisionin “Opinion” Lala tha se policia ka gjetur në telefonin e tij vetëm kontaktine e nënës së tij dhe nuk ishte asgjë tjetër.

Lidhur me lëvizjet e fundit që ai ka bërë para s lmit, Lala thotë se ngrihen d shime se s lmi ka qenë i planifikuar.

“Në telefon kishte vetëm numrin e nënës së tij dhe është e vështirë të zbulosh me kë ka komunikuar. Ai nuk mund të ketë zero kontakte. Ka dalë nga banesa dhe ka qëndruar tetë minuta në xhami dhe më pas ka shkuar në pr testë.

Nisur nga këto rrethana, mua më bëjnë të mendojnë se kjo nuk është rastësore. Nëse do kishte pr bleme m ndore, do kishte g ditur edhe të tjerët në turmë.

Nga të dhënat e para janë kontradiktore, ai thotë se ka krijuar një mll f ndaj Berishës për shkak të ngjarjes së Gërdecit për shkak se ka patur një kushëri të punësuar. Më pas ka thënë se është një punë që duhej bërë”, tha Lala.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *