Categories
Uncategorized

Edoni “Drag Queen”: I kam falur 5 vaktet (VIDEO)

Edon Shileku që mbrëmë hyri në Big Brother VIP Kosova si “Drag Queen”, ka thënë sot gjatë bashkëbisedimit me banorët e tjerë të famshëm, se i ka falur 5 vaktet për dy vjet.

Ai ndër të tjera thotë se nëna e tij është fetare dhe i falë 5 vakte.

“Duke e parë atë. Mendoj që feja është shumë e rëndësishme për këtë botë”, ka thënë ndër të tjera aktori Shileku.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *