Categories
Uncategorized

Ky është Trajtimi Me Dy Përbërës Shtëpiakë – Për Lëkurë Të Pastër Dhe PA Rrudha

Në procesin e plakjes, edhe lëkura plaaket, ndërkaq elaasticiteti i saj gradualisht zvogëlohet.Fatmirësisht, rrudhat dhe lëkura e vaarur mund të reduuktohen lehtë me ndihmën e dy përbërësve të thjeshtë.
Përbërësi i parë është e bardha e vezës.
Vezët janë tejet fitiimprurëse dhe kanë potencial për ta “ngushtuar” lëkurën. Në anën tjetër, kastravecët në mënyrë natyrale e rigjenerojnë lëkurën sepse janë të pasur me antiioksidanntë, vitaminë K, vitaminë C, e shumë tjera që i shkattërroojnnë rrezaatiimet e lira. Përgatitja:

Qërojeni kastravecin dhe prejeni në dysh. Njërën gjysmë prejeni në copa të vogla dhe vendoseni në blenderi. Përziejeni aty për disa minuta në mënyrë që ta përgatitni një pure.

Pastaj, në një enë merrni vetëm lëngun e puresë dhe shtojeni të bardhën e vezës.

Përzieni mirë prapë.

Përdorimi..

Produktin e fituar aplikojeni në zonat ku dëshironi lëkurë më të mirë dhe lëreni ashtu për 15 minuta.

Pastaj pastrojeni me ujë të ftohët.

Për rezultatet më të mira, këtë maskë përdoreni 1-2 herë në javë.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *