Categories
Uncategorized

Kjo m etodë n atyrale ju n dihmon t’i z bardhoni dhëmbët tuaj, krejt çka ju duhet të keni është (VIDEO)

Kjo m etodë n atyrale ju n dihmon t’i z bardhoni dhëmbët tuaj, krejt çka ju duhet të keni është

Mënyra si t’i pastroni dhëmbët tuaj me produktet që keni në shtëpi.
Ju nevojitet: xhenxhefil, kripë dhe limon. Gr indni një pjesë të vogël xhenxhefili, kjo mund të bëhet me një rende. Merrni 1/4 lugë çaji kripë dhe shtojeni në xhenxhefil. Pritni një fetë limoni, shtrydhni lëngun në përzierje dhe përsëri përzieni mirë. Aplikojeni atë me një furçë dhëmbësh.Ndiqni videon e plotë në linkun më poshtë

Ndiqni videon e plotë në linkun më poshtë

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *