Categories
Uncategorized

Gjeto Luca: Ingrit Gjoni manxiu jetën, merrte gruan në telefon…

Gjeto Luca ishte në një rrëfim në emisionin “Vizioni i Pasdites”. Një ndër
bashkëpuntoret e tij më të mira sic edhe ai e quan është këngëtarja Ingrit Gjoni. I
pyetur për marrëdhënien me këtë të fundit Gjeto u përgjigj:
5htyp hapësiren rek’lamuese më poshtë dhe lexoni lajmin e plotë

“Të dy e kompletojmë njëri- tjetrin. Ingriti është e fortë në klipe, punëtore e madhe
nuk fle, ta nxin jetën me atë dreq telefoni një milion herë kur ka një klip ose kur ka një
këngë.
5htyp hapësiren rek’lamuese më poshtë dhe lexoni lajmin e plotë
Nuk e lë punën, është korretkte nëpër koncerte e dasma.Kam filluar ta marr edhe
nëpër dasma tani, 90% të koncerteve i bëjmë bashkë”, u shpreh Gjeto Luca.Sa i përket
njohjes së tyre, ka qenë e pazakontë

“As më ka shkuar mendja ndonjëherë në jetë sepse ishte krejt rrymë tjetër.Kishte
ardhur një herë në një dasmë në ishull dhe po më dëgjonte live me këngën “Tre mijë
vjet me jetu”.
Erdhi aty e dëgjoi live, dha pastaj s’mu nda me telefonata derisa i gjeti edhe numrin
gruas time.Rastësisht në Tiranë po ndihmoja dikë te spitali dhe më thotë sa
mendjemadh je o burr, hajde dëgjoje një herë materialin”, ka përfunduar Gjeto.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *