Categories
Uncategorized

Kjo është Metoda e cila për 5 minuta ndihmon në ndalimin e dhimbjes së kokës..

Më shumë se një herë ne mund të prekemi nga dhi mbjet e rënda të kokës ose migrenës të shkaktuar nga stresi. Kjo mund të ndodhë kur ne jemi larg nga shtëpia dhe pa ndonjë il’aç që mund ta lehtësojë atë.

Duke përdorur metodën e akupresionit do të lehtësoni dhe eli minoni dhi mbjen e kokës brenda 5 minutave dhe nuk do të vuani gjatë gjithë ditës.

Efektet pozitive të akupresurës njihen shkencërisht.

Ja si praktikohet:

Vetëm shikoni për një pozicion ku ndiheni rehat dhe të relaksuar dhe pastaj masazhoni zona të ndryshme në mënyrë rrethore për 1 minutë.

Ne po iu tregojmë zonat ku të masazhoni dhe kështu i japim fund dhimbjes së kokës menjëherë.

Pika midis vetullave ku hunda takon ballin.

Kjo zonë njihet ndryshe si syri i tretë. Masazhi në këtë pikë do t’ju ndihmojë të eli minoni shpejt lodhjen e brendshme.

Pika në pjesën e brendshme të vetullave.

Duke masazhuar përmes teknikës së akupresionit, ju do të përmirësoni shikimin dhe do të zvogëloni sekrecionet e hundës tuaj.

Pika pranë hundës që është e lidhur me sytë

Kur masazhoni këtë zonë ju mund të lehtësojë dhi mbjen e kokës dhe gjithashtu të hiqni str esin .

Pikat që gjenden 3 centimetra nga linja e flokëve në anën e veshëve.

Është shumë e lehtë për t’i gjetur, sepse do të shihni disa vrima të vogla. Me këtë masazh në atë zonë , ju do të lehtësoni lodhjen e syve dhe dhi mbjen e kokës.

Pika në pjesën e pasme të dorës, veçanërisht në mes të gishtit të madh dhe gishtit tregues.

Duke e trajtuar këtë pikë, mund të lehtësoni dhi mbjen e dhëmbëve, dhi mbjen e prapme dhe tensionin që rritet në qafë.

Filloni duke përdorur këtë teknikë tani, për të lehtësuar dhi mbjen e kokës dhe parehatitë e tjera.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *