Categories
Uncategorized

E la karr.ierën në televizion pas 25-vitesh/ Nuk do ta beso.oni se cfarë pune bën tani I lva T are…

E la karrierën në televizion pas 25-vitesh/ Nuk do ta besoni se cfarë pune bën tani I lva T are… Gazetarja Ilva Tare është “bërë e gjallë” pas zhvend.osjes përfundimisht në Amerikë. Në një postim në Twitter ajo bëri me dije se do të marrë pjesë në Samitin e rëndësishëm të demokr.atëve në SHBA.
5htyp hapësiren rek’lamuese më poshtë dhe lexoni lajmin e plotë

“Samiti i Dhjetorit i Shtëpisë së Bardhë për bashkimin demokratik të vendeve, bazuar në vlerat e aks.ioneve dhe vlerat demo.kratike kundrejt mode.leve autokratike dhe jolib.erale”, ka shkruar në Twitter Ilva Tare.5htyp hapësiren rek’lamuese më poshtë dhe lexoni lajmin e plotë

Kujtojmë se gazetarja Tare ka mbajtur postin e drejtore.shës së lajmeve në Euro.news Albania, teksa i ka dhënë fund rrugëtimit të saj prej 25 vitesh, për t’u shpërngulur në Shtetet e Bashkuara të Amerikës, së bashku me familjen, bashkëshortin Eduard Selami dhe dy fëmijët e tyre.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *