Categories
Uncategorized

VogëIushes i vinte tu rp të këndonte, por sapo nis juria ngrihet ne kembe te mrek ulluar (Video)

Duket se fenomeni i shfaqjeve muzikore si ‘The Voice’ tashmë është bërë shumë i popullarizuar në botë.

Kemi parë shumë performanca të ndryshme nga fëmijë të talentuar dhe të rinj nga e gjithë bota, por audicioni që do ta shihni sot është diçka thjeshtë m ahnitëse.5htyp hapësiren rek’lamuese më poshtë dhe lexoni lajmin e plotë

Kur një 8-vjeçare me emrin Polly Ivanova doli në skenën e “Bulgaria’s Got Talent” nuk është se premtoi shumë në shikim të parë.

Audienca nuk mjaftohej me bukurinë e saj kur ajo doli në skenë… por kur ajo filloi të këndonte, zëri i saj shkriu të gjithë.

Duke kënduar këngën “Listen” të Beyonce, vogëlushja Ia gojëhapur jurinë
5htyp hapësiren rek’lamuese më poshtë dhe lexoni lajmin e plotë

VogëIushes i vinte tu rp të këndonte, por sapo nis juria ngrihet ne kembe te mrek ulluar (Video)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *