Categories
Uncategorized

Ka Thënë Që Është Nga Elbasani/ Ja Nga E Ka Vërtet Origjinën Salsano Rapi…

Na është prezantuar se është nga qyteti i Elbasanit, por duket se ka disa gjëra që nuk i dimë për moderatorin e njohur Salsano Rrapi.5htyp hapësiren rek’lamuese më poshtë dhe lexoni lajmin e plotë

Si fillim, mbiemri i tij nuk është Rrapi, por Rapi dhe moderatori nuk është nga qyteti i Elbasanit.5htyp hapësiren rek’lamuese më poshtë dhe lexoni lajmin e plotë

Origjina e tij e largët është nga Librazhdi dhe këtë e ka treguar më së miri me anë të një postimi në profilin e tij në Instagram, shkruan meganews.al.

Salsano ka postuar një video ku shihet në liqenin e Fushë Studnës, një vend i largët turistik që ndodhet në rrethin e Librazhdit.
Në videon e publikuar, prezantuesi shkruan: Origjina”.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *