Categories
Uncategorized

Rozana Radi rrëqeth me kërkesënndaj shqiptarëve: Ju lutem mos e bëni më atë gjë

Rozana Radi është një ndër këngëtaret shqiptare më të arrira. ajo ka dhuruar një
numër të madh HIT-esh si këngëtare dhe si tekst-shkruese. Gjithashtu ajo njeh sukses
edhe në fushën e biznesit.
5htyp hapësiren rek’lamuese më poshtë dhe lexoni lajmin e plotë

Përveç suksesit, Rozi ka ndarë me publikun e saj edhe momentet e vështira në jetë.
Prej vitesh këngëtarja ka humbur të dy prindërit të cilët i kujton me mall e lot në sy në
pothuajse çdo intervistë.
Së fundmi ajo ka ndarë një postim ku shprehet se fotot e publikuara nga va rret e
familjarëve nuk jane te pershtatshme te publikohen në rrjete sociale.


“Nuk ka gjë më të vështirë për mua kur shikoj njerëz që postojnë foto tek var ret e
familjarëve të tyre! Ju lutem mos e bëni! Askush nga ata që nuk jetojnë më nuk do ta
donte këtë gjë! Mbajini në zemër kujtimet, dashurinë, dhimbjen. Çfarë do t’i tregoni
“popullit” të facebook dhe Instagram me këto foto?
Ka disa gjëra që nuk ndahen me të gjithë! Ndaj quhet paqe e perjetshme!”, shkruan
Rozana Radi në Instagramin e saj ku i kanë dhënë të drejtë një pjesë e madhe e
ndjekësve, përfshirë edhe personazhe publik

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *