Categories
Uncategorized

“Ishte e t merrshme “ , Ponja e Portokallisë rrëfen pse u larguanë kulmine karrierës

Ervina Kotolloshi, e njohur për rolin e “Ponjës” në Portokalli, u largua nga Shqipëria
në kulmin e karrierës së saj dhe jeton prej vitesh në Paris. Atje kreu masterin dhe
doktoraturën, ndërsa aktualisht jep mësim në një universitet në kryeqytetin
francez.Ervina ka qëndruar larg intervistave dhe vëmendjes publike për kaq shumë
kohë por sot ajo dha një intervistë për emisionin “Abc-ja e mëngjesit”, ku tregoi
arsyen e largimit nga Shqipëria.
5htyp hapësiren rek’lamuese më poshtë dhe lexoni lajmin e plotë

Aktorja e humorit tregoi se vendimi për t’u larguar erdhi kur humbi mamanë e saj pas
një aksidenti tragjik që pësoi.“Ishte një vendim që më është dashur kohë ta marr. E
kam lënë për një ngjarje shumë personale në 2006. Nuk kam folur asnjëherë për këtë.
Humba mamin në një aksident rrugor dhe personi që e ak.sidentoi nuk kishte patentë
dhe kishte pirë alk.ool. Mamaja ka vu.ajtur dy muaj në spital para se të ndë rronte jetë.
Në atë moment, kam kuptuar se ka pasur shumë institucione që në rastin tim, nuk
kanë funksionuar siç duhet. Në radhë të parë ka qenë personi në fjalë që i ka dhënë
makinës pa patentë dhe që nxitonte të kapte pjesën e dytë te ndeshjes sepse ishte
Kampionati Botëror. E dyta, nuk ka funksionuar mjekësia.A duhej shpëtuar mamaja
pas këtij aks.identi? Në Kodin Rrugor thuhet se nuk duhet ta lëvizësh kur është pa ndj
enja. A duhej op eruar disa herë? Nuk e di. Por ajo që më ka lënduar më shumë është
gjykatësi. Kur e pyeta pse u dënua kaq pak, mu përgjigj se ‘mamaja juaj s’ka vdekur nga
ak sidenti’.

Ishte e tmerrshme sepse mami kishte shëndet të plotë deri në ditën e aks.identit”, tha
ajo. Më tej, Ervina theksoi se personi që shkaktoi aksi.dentin nuk ka bërë burg dhe se i
vinte keq që s’e ka mediatizuar ngjarjen pasi siç tha ajo, ishte një ngjarje për të reaguar
fort pasi institucionet nuk funksionuan.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *