Categories
Uncategorized

Doja te behesha nënë dhe pse mund te vdi sja! Historia e trishte e Nertiles me ka ncer, u ndava nga burri sepse…(Video)

Nertila Haxhia vajza guximtare dhe aktivistja e mbrojtjes së të drejtave të grave pas një l fte me s mundjen e vështirë të ka cerit ka vendosur te rrëfejë historinë e saj në studion e emisionit “Rreze Dielli”. Prej shumë vitesh tashmë, ajo lufton këtë s mundje, duke iu nënshtruar disa operacioneve.

Kam qenë 23-24 vjeç kur kam filluar me shqetësimet fizike që reflektoheshin edhe në shqetësime shumë të mëdha psikologjike sepse ishin goxha të forta. Dh mbje koke, këputje, nervozizëm, pagjumësi, të gjitha këto.Aty fillon pastaj ai historiku i përballjes me fjalën tumor.

Për shkak të sëm ndjes, një shtatëzani për Nertilën që mund të kishte komplikacione deri në hu bjen e jetës, në fakt rezultoi një bekim, pasi për të ishte një fëmijë shumë i dëshiruar.

“Pak kohë përpara se të ngelja shtatzënë i kisha disa shqetësime, kisha humbur dhe shtatzani të tjera dhe fakti që shtatzanitë e mija nuk mund të mbanin, këtu sigurisht që duhet të interesohesha sepse kishte një problem.Pas humbjes së njërës shtatzani unë shkoj dhe doktori më informon që nuk duhet të ngel fare shtatzënë derisa unë të kurohem mjaftueshëm sepse diçka kishte filluar të zhvillohej në mitrën time por nuk më tha se çfarë. Por jeta ishte e tillë dhe unë kisha nevojë të bëhesha nënë, pavarësisht sëmundjës” rrëfen ajo.

Përpos sëm ndjes së rëndë, kalvari I v ajtjve për juristen 34-vjeçare do të vazhdonte, duke përjetuar edhe një divorc.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *