Categories
Uncategorized

“Të ndaj në dysh qel bësirë”, vajza del te Arditi me dashnoren e të atit prej 23 vitesh, ndërpritet emisioni, situata del jashtë ko ntrollit

Vetëm një javë më parë në rubrikën “Shihemi në gjyq” të programit “E diela shqiptare” në Tv Klan një nënë u përball me vajzën e saj, Sonila, së cilës i kërkoi të bëjë çdo përpjekje për të njohur atësinë e fëmijës. Gjatë rubrikës Sonila tregoi se fëmija i saj vinte nga një bashkëjetesë me një burrë të martuar, i cili kishte dy vajza dhe që quhej Gëzim.

Ajo tregoi se kishte marrë vesh për martesën dhe fëmijët e tij 3 pas tre vitesh lidhje me të dhe i kishte kërkuar ta ndërprisnin marr dhënien, por ai e kërc non duke i thënë: “Unë të vr s nëse ti ikën”. Kështu bashkëjetesa vazhdoi për 23 vite. Në seancën e kaluar u folën edhe shumë fjalë për familjen tjetër,

ku u përmend Flora, bashkëshortja e Gëzimit dhe vajza Denisa. Të indinjuara ata donin ta sqaronin këtë situatë dhe sot në “Shihemi në gjyq” u përballën me njëra-tjetrën.
Denisa, vajza e Gëzimit: Dëgjova me vëmendje seancën e javës së kaluar dhe mora vendimin të isha në këtë pozicion që jam sot.

Eni Çobani: Ka qenë surprizë telefonata jote dhe fakti që më the do vij dhe do të përballem.
Denisa, vajza e Gëzimit: Kam ardhur të përballem sepse kam dëgjuar fjalë tepër ofenduese që domosdoshmërisht personi që ka folur në atë mënyrë do të mbajë përgjegjësi.

Sonila, bashkëjetuesja: Çfarë karakteri ke ti moj, ti je qelbësirë.
Denisa, vajza e Gëzimit: Të lutem, nga e di ti se si jam unë…
Flora, gruaja e ligjshme e Gëzimit: Nuk lejoj të më ofendohet vajza në një seancë gjyqi.

Sonila, bashkëjetuesja: Mbylle gojën ti se do të shqyej në dysh, qelbësirë. Mbylle gojën dhe liroje lokalin. Qelbësirë, të pëlqen… Pse se ruan burrin, ku e ke? Të pëlqejnë gjërat e vjedhura që të sjell burri ë?

Flora, gruaja e ligjshme e Gëzimit: Kush je ti që of ndon? Ti do përballesh me ligjin. Unë jam gruaja.
Sonila, bashkëjetuesja: Unë të çaj në dysh moj, q lbësirë.

Denisa, vajza e Gëzimit: Të lumtë për fjalorin sepse në radhë të parë prezanton vetveten.
Sonila, bashkëjetuesja: Mu zhd uk ti…

Denisa, vajza e Gëzimit: Të njohim shumë mirë se kush je sepse ke 23 vjet…
Sonila, bashkëjetuesja: Q lbësirë m*ti.

Denisa, vajza e Gëzimit: Ti ke prekur shumë shumë rëndë karakterin e një femre.
Eni Çobani: Sonila, nuk mund të tolerojmë një gjuhë të tillë në publik.
Denisa, vajza e Gëzimit: Ke dëgjuar se sa mirë mund t’ia dalë një femër sot në realitetin shqiptar?

Sonila, bashkëjetuesja: Mua çunin ma peshon, telefonin 100 mijë lekë ia ka ble. Po ti moj ti, që e çon babën tënd me vj dhë që të sjellë ty. Si e pranon? Apo ajo grua që i iku burri…
Denisa, vajza e Gëzimit: Atë aty e ka gruan e tij, po ty çfarë të ka?

Sonila, bashkëjetuesja: Babin tënd e kapi tek shtëpia ime, po i pëlqente? Me atë grua kam punuar dy vjet në lokal unë, e di mirë ajo.

Denisa, vajza e Gëzimit: Ti do të mbash përgjegjësi…
Sonila, bashkëjetuesja: Përgjegjësi do mbash ti me nënën tënde që ma keni quajtur çunin k pil.
Denisa, vajza e Gëzimit: Më gjej një provë që e kam bërë unë këtë.

Sonila, bashkëjetuesja: Ti s’do gjesh babën e fëmijës tënd.
Eni Çobani: Denisa ti duhet të pranosh që babai jot ka bërë një gabim shumë të rëndë.
Denisa, vajza e Gëzimit: E pranoj.

Eni Çobani: Ai është lidhur me këtë zonjë, ka sjellë në jetë një fëmijë dhe kjo zonjë që gulçon sot, e bën sepse babai jot e mbanë zvarrë prej 22 vjetësh.

Sonila, bashkëjetuesja: Unë të ç aj në dysh dhe e kam b rgun hapur.
Denisa, vajza e Gëzimit: Zonja Eni një njeri nuk mund ta mbash zv rrë për kaq shumë vite, ajo e ka pranuar pozicionin e saj.

Sonila, bashkëjetuesja: Unë e gjeta një, por ti s’do gjesh hiç se je… Kush je ti moj?
Flora, gruaja e ligjshme e Gëzimit: Unë jam një zonjë, ndërsa ti për mua s’je asgjë.

Sonila, bashkëjetuesja: Po pse vinte tek unë ai… sepse unë e mbaja, e peshoja. Kurse t’i vishje çizmet e shkoje te lopa.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *