Categories
Uncategorized

Çfarë vjenpasnumrit 5? Mos u mashtroni,nuk është 6!

Në fakt, këto “kuize” duken fare të lehta, por në fakt mund të ma shtroheni lehtë.
Çfarë vjen pas numrit 5?


Në fakt, kjo është skema e ndrruesit të shpejtësive në veturë dhe përgjigjen e keni
këtu:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *