Categories
Uncategorized

E trishte! I biri i mohon sak rificat, nënës i bie të fi kët te Eni Cobani: Kujtova se te

Përballja me djalin e saj në emisionin “Shihemi në gjyq” te “E diela shqiptare” i ka shkaktuar një tr nditje të madhe emocionale një nëne, së cilës i ra të fikët në skenë.

Ajo ishte përfshirë në një sherr me të birin për çështje pronësie dhe nuk flisnin prej katër vitesh.

Djali i saj, Eltoni, mohoi gjatë emisionit gjithë mundimet e nënës për rritjen e tij,

ndonëse Ferideja deklaroi kishte bërë çdo lloj pune për ti siguruar bukën e gojës.

Në momentin kur i biri tha “jo” dhe refuzoi mundimet e nënës, gruas i ra të fikët dhe emisioni u ndërpre.

E trishte! I biri i mohon sak rificat, nënës i bie të fi kët te Eni Cobani: Kujtova se te

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *