Categories
Uncategorized

Do bëhej 62 vjeç, rr ëqeth e bija e Xhevdet Ferrit: Nuk e di pse e kishe aq zët ditëne lindjes

Po bëhen rreth 3 vite nga vd ekja e aktorit Xhevdet Ferri. Sot aktori i shquar e
mirënjohur do të festonte ditëlindjen e tij të 62.

Këtë na e kujtoi e bija, që herë pas here shpreh publikisht m allin për të atin dhe ndan
kujtimet speciale që ruan prej tij.Bora tregon se si ka shtyr udhëtimin në ditëlindjen e
50 të babit të saj dhe se si aktori nuk ishte aspak entuziast për ditën e tij të
lindjes.Postimi i Borës: Unë: Babo e shtyva udhëtimin që të jem këtu në datë 26!
Ti: Po ik o Bora bëj planet e tua. I fryn burri 50 e kusur vjeç qirinjve!!“Nuk e di pse e
kishe aq zët ditën e lindjes tënde. Unë e doja shumë sepse shënjonte një vit të kaluar
bashkë. Sot, do kishim bërë të njëjtin debat si më sipër.

Do kë kishe thënë: Burri 62 vjeç…. Do doja shumë të ma kishe thënë babo, shkruan
Bora Ferri

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *