Categories
Uncategorized

Pas 35 vitesh martesë dhe dy fëmijëve,lashë gjithçka dhe gjetanjë grua të re dhe më pas ajo më bëri

“Unë dhe gruaja ime ishim të martuar për 35 vjet. Kemi kaluar shumë së bashku.
Kemi fëmijë të bukur, një djalë dhe një vajzë. Ata janë të dy të punësuar dhe të
martuar – e gjitha kjo falë gruas sime, e cila ka punuar me zell për t’i rritur ata gjatë
gjithë këtyre viteve. Pas daljes në pension, gruaja ime dhe unë vendosëm të investonim
kursimet tona të vogla në një biznes të ri. Rezultati i tejkaloi të gjitha pritjet tona: ne
kurrë nuk kemi fituar kaq shumë para në jetën tonë, pothuajse u çm.en.dëm nga
gëzimi. Tani ne dhe fëmijët tanë u kujdesëm. Nuk kishte nevojë të punoja përsëri.
Thjesht kuptova se ishte koha ta shijoja.
5htyp hapësiren rek’lamuese më poshtë dhe lexoni lajmin e plotë

Bleva një makinë të re, fillova të shkoja në evente pre stigjioze, të rejat dëgjonin me v
ëmendje ato që thosha, ato silleshin gjithmonë rreth meje. Ndjehem sikur u largova,
por nuk më interesonte – ti jeton vetëm një herë dhe tani ishte koha ime. Kam
shpenzuar kudo, jam takuar me një milion njerëz të ndryshëm, më së paku kam qenë
në shtëpi. pastaj takova Dankën. Ajo ishte përmbushja e të gjitha fa ntazive të mia:
pikërisht lloji i gruas që ëndërroja. Kam humbur kokën mbi të brenda natës. Danica
kishte vetëm një kusht – të martohej. Vendosa të takoj familjen e saj. Unë shkova në
darkë me të, por edhe nëna e saj (që ishte brezi i gruas sime).
Nëna e saj foli se si Danka e humbi mendjen për mua, se donte të martohej dhe se
nuk kishte takuar kurrë një burrë si unë. E gjithë kjo h istori funksionoi për mua në
një mënyrë të mahnitshme. Në fund të mbrëmjes, unë dhe Danka vendosëm që të
divorcoheshim dhe të martoheshim me të.Duke u kthyer në shtëpi pas darkës me
Dankën, po p ërballesha me të gjitha a rsyet e mundshme për t’u di vorcuar nga gruaja
ime. Isha aq i ma.gjepsur pas Dankës sa fillova të u.rreja gruan time. Kur erdha në
shtëpi, nisa një debat b.anal ku e ak.uzova se ishte në një lidhje me priftin tonë, “përse
tjetër do të shkonte gjithë kohën në kishë?”.
Ajo vetëm më shikoi, dhe më pas me qetësi më tha: “E shoh që këtu nuk bëhet fjalë
për mua. Duhet të kesh humbur kokën pas asaj bionde të re që është mbi ty.

Nuk mund ta besoj se e ke rënë në sy!”.Ajo u paketua me qetësi dhe u largua po atë ditë
nga shtëpia jonë. Ajo merr vetëm gjërat më elementare me vete. Fëmijët u përpoqën të
na qetësonin, por as unë nuk dëgjova. Divorci erdhi menjëherë. Ish-gruaja ime tani
nuk bëri asnjë problem për di.vorcin. Së shpejti u martova me një Danka.Pikërisht dy
javë në martesën time të re u ndjeva si mbret. Në krah kisha një grua të re dhe të
dëshirueshme. Dhe pastaj fillova të vërej se si e shikojnë burrat, si i përgjigjet pamjes
së tyre, si fle deri në mesditë, si nuk bën asgjë, se si nuk ka asnjë interes përveç grimit
dhe krehjes…
Por tani është tepër vonë. Pak nga pak jeta ime po kthehet në f.e.rr. Më mungon
gruaja ime e parë, v ëmendja e saj, gatimi, mirësia… Çdo ditë ndjej se kam bërë një
gabim të madh, por kam fr.ikë t’ia përmend dikujt. Me kalimin e kohës, ndalova së
komunikuari me ish-gruan dhe fëmijët e mi. Tani ndihem si i burgosur në shtëpinë
time. Kuptova se çdo gjë ka kohën e vet. Koha ime po kalon dhe rrjedha e Dankka po
vjen. Ka kohë që nuk ia plotësoj dot të gjitha dëshirat në shtrat.
Nuk kemi tema të përbashkëta për bisedë. Do të jepja gjithçka që kam për ta kthyer
kohën pas. Sa bukur ishin të gjitha gjërat përveç gruas që është brezi im. Tani i kam
shumë zili çiftet që kanë kaluar të gjitha periudhat e vështira dhe kanë qëndruar
bashkë, d ështova”.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *