Categories
Uncategorized

Pas 14 orësh debat/ Kuvendi merr vendimin HISTORIK për Portin e Durrësit, befasisht gjatë natës…

Pas një seance maratonë që ka zgjatur 14 orë, është miratuar marrëveshja për Portin e Durrëit.

Me 74 vota PRO dhe 35 KUNDER është miratuar marrëveshja për Portin e Durrës. Mirëpo në këtë votim nuk ka marrë pjesë kryeministri Edi Rama, pasi seanca maratonë zgjati vonë dhe votimi i ligjit për portin e Durrësit u krye në mesnatë. Në përfundim të votimit, socialistët duartrokitën në atë që e quajnë një “marrëveshje që do i sjellë Shqipërisë një bum ekonomik”.

Seanca e djeshme nisi në orën 10:00 dhe përfundoi në mesnatë. PS e quante marrëveshjen për portin e Durrësit si një projekt madhor që do të ndryshonte turizimin në qytetin bregdetar. Po ashtu në këtë seancë me 75 vota pro dhe 36 kundër është miratuar dhe buxheti për 2023.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *