Categories
Uncategorized

“Si Ua Dhashë Anglezëve Vajzën Dhe S’e Pashë Më”, Flet E Pë Rlotur Nëna Nga Kuçova Pas 23-Vitesh

Ajo e dha të bijën për birësim kur e vogla sapo mbushi 1 vjeçe e disa muaj.

Fëmija u mor nga një çift anglez në vitin 1993, ndërsa në atë kohë, Besikoja nga Kuçova dhe i shoqi i saj, u kërkoi çiftit anglez që herë pas here tu dërgonin foto e video të vajzës.

Situata ishte normale deri në vitin 1997, kohë kur Besikoja dhe familja e saj h umbën kontaktin me çiftin anglez dhe nuk dëgjuan më asnjë gjë për të bijën.Mes l otësh, duke kujtuar skamjen, vu ajtjen dhe dh imbjen e asaj periudhe, çka e d etyroi në dhënien e fëmijës tek çifti i huaj, Besikoja tregon m omentin kur u nda nga e bija, vetëm një vjeçe e disa muajshe.

E mbaja në krahë dhe momentin e fundit që e lëshova, më kapi në dorë, tha “Mama”. Më kapi fort. Nuk ecte në këmbë se ishte ende e vogël. Kam 6 fëmijë bashkë me atë vajzë. Kam të njëjtën shtëpi që kur ka ikur vajza. Jetoj në të njëjtin vend në v arfëri”, – tha Besikoja në emisionin “Me zemër të hapur”.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *