Categories
Uncategorized

Shokun Tili Që Nuk Linte Që Pa Bërë E Mbani Mend, Ja Ku Jeton Sot Ai Dhe Punon Si…

“Shoku ynë Tili” është një nga filmat shqiptar me te dashur. Protagonisti kryesor Tili është nga ato personazhe që edhe sot kujtohen me nostalgji dhe mbahen mend mirë në kujtesën e publikut shqiptar të viteve ’80.
Shoku ynë Tili (1981) Aktori që interpretoi këtë rol Arben Latifi do të mbetet një nga ikonat e kinematografisë shqiptare, edhe pse karriera e tij do të niste me rolin e Tilit dhe përfundonte në vitin 1984 me rolin e Ilirit në filmin “Lundrimi i parë”.DUKE E HAP HAPSIREN REK LA MUESE ME POSHTE JU KENI MUNDESI TE LEXONI LAJMIN E PLOTE

Nga koha kur u xhirua filmi (1981) kanë kaluar 37 vjet dhe Tili nuk është më ai djali i vogël që ne kujtojmë.
Aktori i cili prej vitesh jeton në Gjermani vazhdon të mbajë ngjyrën e flokëve bjond edhe pse jo natyrale ai duket vërtetë në formë dhe trendy
Kanë kaluar 37 vite, ja ku ndodhet sot aktori që luante shokun Tili Shoku ynë Tili (1981) nga filmat shqiptar me te dashur. Protagonisti kryesor Tili është nga ato personazhe që edhe sot kujtohen me nostalgji dhe mbahen mend mirë në kujtesën e publikut shqiptar të viteve ’80.DUKE E HAP HAPSIREN REK LA MUESE ME POSHTE JU KENI MUNDESI TE LEXONI LAJMIN E PLOTE

Shoku ynë Tili (1981)
Aktori që interpretoi këtë rol Arben Latifi do të mbetet një nga ikonat e kinematografisë shqiptare, edhe pse karriera e tij do të niste me rolin e Tilit dhe përfundonte në vitin 1984 me rolin e Ilirit në filmin “Lundrimi i parë”.
Nga koha kur u xhirua filmi (1981) kanë kaluar 37 vjet dhe Tili nuk është më ai djali i vogël që ne kujtojmë.

Aktori i cili prej vitesh jeton në Gjermani vazhdon të mbajë ngjyrën e flokëve bjond edhe pse jo natyrale ai duket vërtetë në formë dhe trendy.Kanë kaluar 37 vite,

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *