Categories
Uncategorized

Menyra si të lehtësoni dhimbjen e nervit shiatik dhe dhimbjen e shpinës me vetëm një top tenisi (VIDEO)

Menyra si të lehtësoni dhimbjen e nervit shiatik dhe dhimbjen e shpinës me vetëm një top tenisi (VIDEO)

Nervi shiatik është nervi më i madh në trupin tonë. Fillon në pjesën e poshtme të shpinës dhe kalon nëpër vithe dhe poshtë gjymtyrës së poshtme. Dhimbja shiatike (shiatiku) shkaktohet nga një kompresim ose acarim i nervit shiatik.
Dhimbja shiatike në vetvete nuk është një sëmundje ose çrregullim, por përkundrazi është një simptomë e një problemi tjetër që përfshin nervin tuaj, të tilla si një hernie diskale, sëmundje degjenerative e diskut ose një ngushtim të kanalit tuaj kurrizor. Shiko vjideon me poshte se si te veproni

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *