Categories
Uncategorized

Lajmi fundit/ Vr au vjehrrën një vit më parë në Maqellarë, ja sa vite bu rg u dhane per Miranda Markja

Gjykata e Dibrës d noi me 25 vite b rg, Miranda Markja, e cila në prill 2021, vr u vjehrrën e saj me th kë.

Ngjarje ka ndodhur në fshatin Burim të Maqellarës. Markja u gjet f jtore për kryerjen e veprës

penale të “Vr sjes për shkak të marrëdhënieve familjare” të parashikuar nga neni 79/c të Kodit Penal dhe u d nua me 25 vjet b rgim.

Sipas raportimeve në media për ngjarjen në fjalë, Miranda disa orë pas ekz kutimit të vjehrrës ka telefonuan bashkëshortit, duke e njoftuar për çfarë kishte ndodhur.

Djali i Nazmie Markjas, sapo ka marrë lajmin është kthyer në shtëpi dhe e ka gjetur nënën të paj të.

Ndërkohë, në banesë ka gjetur gruan e tij, e cila as fliste as reagonte pas ngjarjes.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *