Categories
Uncategorized

Kjo Grua Ka Bërë Atë Që S’jua Pret Mendja: Kam Bërë 30 Fluturime Me Avion Duke Mos Paguar Lekë

Kjo grua ka bërë atë që s’jua pret mendja: Kam bërë 30 fluturime me avion duke mos paguar lekë
Marilyn Hartman ka bërë 30 fluturime me avion duke mos paguar as njëherë biletën.
Gruaja u k ap një herë nga a utoritetet por s’donte t’ia dinte.Ndiqen! videon per te kuptuar se per qfare behet fjale:Ju ftojmë të hapn! market!ngu^n për pak sek’onda dhe shfaqen pamjet ekskluz!ve…

Por, pavarësisht gjithçkaje, ajo vendos të provojë përsëri fatin e saj dhe të përsërisë udhëtimet e saj të pa li gjsh me. Mirëpo ajo aq e pati, pasi Marilyn u k ap në një nga aeroportet më të ngarkuar në vend.Ndiqen! videon per te kuptuar se per qfare behet fjale:Ju ftojmë të hapn! market!ngu^n për pak sek’onda dhe shfaqen pamjet ekskluz!ve…

Kli.ko ne hapesiren me poshtme per te pare se ku ka bere fluturimet Marilyn..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *