Categories
Uncategorized

Sa kafshë i shihni në këtë ilustrim: Vetëm më këmbëngulësit do t’i dallojnë të gjashtat

Kini durim dhe përpiquni të gjeni të gjitha kafshët

Iluzionet optike, përveç që janë argëtuese, i bëjnë edhe shumë mirë trurit.

Domethënë, kur bëni përpjekje për të gjetur zgjidhjen për iluzionin, truri juaj punon më shpejt dhe ju e ushtroni atë në atë mënyrë.

Në qoftë se jeni adhurues i iluzioneve optike, atëherë jeni në vendin e duhur, transmeton Telegrafi.

Sot për ju kemi përgatitur një iluzion i cili, në shikim të parë, do t’ju ngatërrojë.

Pra, në ilustrim janë vizatuar gjashtë kafshë, por nuk është e lehtë t’i vëreni.

A keni arritur t’i gjeni të gjashtë kafshët?

Siç raportohet nga Indiatimes, ilustrimi përmban kafshët e mëposhtme:

• Ariu
• Qeni
• Macja
• Majmuni
• Miu
• Ketri

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *