Categories
Uncategorized

Jeta e trishte e Lushnjarit: U martova që të mos më quanin tranv estit, por kuptova se ndjehem femër

Në emisionin “Historia ime” në Tv Klan ishte i ftuar ditën e sotme Tomor Brahushit.

Ai jeton në Lushnjë dhe në studio ka treguar se kur lindi u br ktis nga prindërit e tij biologjikë. Kur ishte 9 vjeç ai u b rësua nga një familje në Lushnjë, e cila ishte në kushte jo të mira ekonomike.

Ai nuk ka një profesion, ka vetëm 4 klasë dhe jetesën e ka siguruar gjithmonë duke lypur. 37-vjeçari në rrëfeu se është paragj kuar dhe njerëzit e etiketonin si tr nsvestit. Për këtë arsye ai vendosi të martohet.

Mirela Milori: Ti më the ke qenë i martuar? Sa kohë ke qenë i martuar?

Tomor Brahushi: Po! E mora gjoja që të humbiste opinioni, që mos më thoshte njeri tr nsvestit.

Mirela Milori: Sa kohë ndenjët të martuar?

Tomor Brahushi: Ndenjëm goxha. Kuptova pastaj që isha tip femre, se nuk dua ta bëj publike. E bëra që të humbisja opinionet e mia, gjërat e mija.

Mirela Milori: E bëre për të mbyllur gojët e njerëzve! Çfarë të thoshin njerëzit?

Tomor Brahushi: Më of ndonin, më f enin Mirela. Nuk dua të më f ejë njeri me jetën time private. Se mund ta kem dhe në trashëgimi Mirela, por pse? S’duhet të ketë ab zime, ne kemi hyrë në Europë, çdo njeri shikon jetën e vet, unë tek jeta private e tjetrit nuk mund të hyj.

Mirela Milori: U martove që të mbroheshe nga opinionet?

Tomor Brahushi: Nga of ndimet në radhë të parë!

Burimi: tvklan.al

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *