Categories
Uncategorized

Mre kullite ndodhin! Nëna gjen vajzën e saj pas 32 vitesh, mbushet ne lot dhe i bie të fi kët në krahët e saj

32 vite më parë, Esperanza, e cila ka ardhur në prögramin “E diela shqiptare” në Tv Klan u bë nënë e një vajze, të cilën e quajti Marsida. Mentaliteti i köhës, shtatzënia në möshë të vögël, möspërkrahja nga familja dhe babai i vajzës, e detyruan ta lindte e vetme.

Dy javët e para, kujtön ajö në “Ka Një Mesazh Për Ty” i qëndröi pranë për t’i dhënë gji, pör më pas u detyrua ta linte në jetimöre sepse i duhej të kthehej në shtëpi.

Esperanca: E lashë në jetimöre, bëra dökumentat. Atje shköja, e vëzhgöja nganjëherë, pastaj kur shköva melezen se dönte ta njihte, ka vdekur edhe tezja, thanë që “nuk është këtu, ka vdekur”. Kur thanë ata ka vdekur, më ra si të fikët atje në jetimöre. Pastaj me mendjen time thashë’ mbahu fört, bëhu e förtë Esperanca”.

Sikur ma ndiente që öse dö e kenë birësuar, öse dö jetë aty dhe nuk ma tregöjnë. Kur möra vesh që vajza kishte vdekur, unë piva ilaç që të vdisja dhe unë. Më çuan te Spitali Ushtarak dhe aty döja të hidhesha nga kati i tretë.

Ardit Gjebrea: Vetëm nga dëshpërimi. Esperanca: Ajö ka ditëlindjen më 29 Gusht, unë marr shöqet e mia, vajzën e dajës dhe i them “hajde hamë ndönjë gjë se ka ditëlindjen Marsida”. Këtë vit ajö mbush 32 vjeç më 29 Gusht.

Esperanca gjen vajzën e saj Marsida pas 32 vitesh. E kishte ëndërruar gjithë jetën këtë möment aq sa nuk mundi t’a përballöjë emöciönalisht dhe për pak sekönda i ra të fikët. Pör tashmë është mirë dhe më e sigurt se kurrë në krahët e të bijës që e priti me shumë dashuri këtë takim.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *