Categories
Uncategorized

“Më mirë të mos kisha lindur fare!”, Elvis Naçia ia ktheu buzëqeshjen. Shikoni si dukt sot (Video)

Një video tejet emocionuese e ka publikuar imami Elvis Naçi, në të cilën tregohet një histori e një vajze e cila ishte e sëmurë dhe i duheshin një shumë e madhe e parave për t’u shëruar. Elvis Naçi me fondacionin e dij menjëherë kishte bërë thirrje për ta ndihmuar, shkruan pemajetes.com.

Zemren e kam shumë të djegur brenda. Më mirë mos të kisha lindur fare me këtë sëmundje. E kam shumë të vështirë të jetoj. Jeta ime është në rrezik”, dëgjohet ajo duke thënë në fillim të videos.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *