Categories
Uncategorized

(Foto) Do habiteni se kë ka vajzë Gena dhe sa e bukur është ajo

Këngëtari Gena Lito është për momentin një nga emrat më të kërkuar të performancave live.

Gena erdhi në vëmendje së fundmi në “Zemër Luana” ku u shfaq për herë të parë në ekran me partneren, Lorena Brahimajn. Gena është mjaft i rezervuar për jetën private.

Gena Lito në jetën e tij ka një martesë të dështuar dhe prej asaj martese dy vajza të mrekullueshme, Nasiola dhe Helga. Kjo e fundit është mjaft e ndjekur në TikTok ku bën video nga më të ndryshmet.

Por në njërën prej tyre ka bërë të ditur se është vajza e Genës duke prezantuar edhe bashkëhsorten e parë të këngëtarit që jo shumë e njohin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *