Categories
Uncategorized

Tran sformimi i bukur i Marjana Kondit, duket shume vite me e re, ja si ia doli tek ky vend ne Tirane (Video)

Marjana Kondi një aktore mjaft e dashur, e cila ka rr mbyer zemrat e publikut, duket se e lodhur nga vitet e jetës që numërohesin në rrudhat e saj, ka vendosur të rinohet.

E dini si? Si me m gji nëpërmjet aparaturës Plexer në “Allure Beauty”.Plexer, pa dh mbje, pa kohë rikuperimi, pa kirurgji,heq çdo lloj shenje në lëkurë, zhd uk dhe el minon rrudhat,

shenjat kir rgjikale, shenjat post akne, d mtime të vjetra lëkure, shenjat e dje gies, rigjeneron indet pasi rrit aktivitetin e plazmës (likuid që trupi e prodhon vetë për

rigjenerim)Momentalisht, në “Allure Beauty”, “Plexr” përdoret vetëm për efekt estetik, siç është elem nimi i çdo rrudhe, shenje bistimuluese, bën lifting dhe rigjenerim të lëkurës. Gjithashtu el minon disa nishane që nuk janë kanc rogjenë.

Tani më, “Allure Beauty”, ju jep zgjidhje çdo shqetësimi për shenjat në lëkurën tuaj dhe është klinika e parë estetike në Shqipëri që ka futur përdorimin e “Plexr”. Madje Marjana duket shumë vite më e re tani që lëkura e saj është e tendosur.

Për të lënë takimin e radhës kontaktoni në faqen e Instagramit @allureebeauty

Pa rrudha, pa shenja, pa kirurgji plastike, për një lëkurë të bukur vetëm në “Allure Beauty”.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *